Lydnadsträning

 

Idag var vi iväg och tränade lite lydnad. De har vi inte gjort på evigheter då vi haft ett litet break och de e dax att damma av dom innan ja träffar coachen ☺

Hedda var pigg som en mört och hade både bakdel och framdelskontroll idag. Apporteringen var hon snabb ut och direkt in till mig ? Pass två blev hopp och ssaktagående. Hon har blivit väldigt högervriden i hoppet så fokus idag låg på att raka upp henne. Och få henne att tänka framåt. Maria stod bakom oss och kastade leksak åt vänster och när jag testade av så hade hon rätat upp sig ? Sen saktagående genom grupp. Där är hon superbra ⭐

Affe värmde jag upp med linförighet och jösses vad han låg på. Sen blev de bara massa framåtsändande. Riktningen funkar nu tack och lov och och idag låg fokus på sakta och att börja tänka långt bort. Affe har svårt med självbehärskning så detta är jobbigt för honom men han jobbade fint idag ⭐

 

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *