Inget är som väntans tider 

Medans vi väntar på bäbisar smet ja å de gula ut i skogen några timmar för spår.

Hedda fick ett 650 meter spår med 5 plus slut. Spåret gick i mycket ris och längst stigar och över vägar. Spännande tycker jag att se hur hundarna så snabbt bildar förutfattade meningar och hur dom gärna går på dom när dom blir lite trötta. Hedda hade en del övergångar igår och i slutet fick spåret mot ytterligare en övergång men vek av precis innan. Hon gick över vägen men vände snabbt tillbaka ? Och det är så roligt att se hur hon nu har skapat ett stort värde för apporterna. Förra året struntade hon i dom. Eller markerade dom lite sådär snabbt och nonchalant, Nu stannar hon och vänder upp mot mig ?☺

Affe fick ett 500 meter spår med fem plus slut. 3 naturpinnar och 2 små mörka. Han drog iväg som en avlöning och spårade jättefint. Markerade alla pinnar super. Han går mkt på syn speciellt när han blir trött så då tänker jag att dessa pinnar skärper upp honom. Mot slutet blev han sliten och de märks att spårkonditionen har försvunnit under vintern. 

Trötta och nöjda åkte vi hem till den blivande modern. Jösses vilken fart de var i magen igår ? 

Nu jobbar ja mina sista timmar innan jag går på valpledigt ?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *